Tadamm

Känner mig bättre idag, men är fruktansvärt jätte trött. Känns som om jag alltid är trött nuförtiden. Har så mycket att tänka på och med tanke på att det var jobbigt igår, så är det kanske inte konstigt att jag är trött.
Nu ska jag sätta mig och kolla lite på eventuella jobb.
Har möte på torsdag, nervös. Men det får gå som det går, jag gör ändå som jag vill. Men jag är beredd att höra andra parters åsikter om vad jag tänker om min framtid.

Saknar älskling och vill att det ska bli torsdag (eller fredag) beroende på vilken av dagarna jag får åka hem.
Fick förövrigt in pengar på kontot idag, vilket betyder att jag kunde köpa cigg *glad*

Konstigheter

Jag vet inte. Är det jag som är konstig eller världen?
Det snurrar, jag.... känner allt.. och ingenting. Vad är det som händer?
Jag skrattar åt allt, ser mönster eller saker i allt. Jag har inte känt såhär på väldigt länge. Varför just nu?
Jag är helt väck i huvudet, konstigheter.
Spiraler, cirklar och fyrkanter...

Jag fattar inte detta. Vad är det som händer?
Känns ungefär som jag ska lyfta och flyga iväg från jordens yta. Som om jag ska försvinna iväg ut i ingenstans och det enda jag består av är miljoners miljoner partiklar.
Hjälp mig?! Hjälp mig att förstå.

Vilse.... vilse i mig själv
Fylld av konstigheter

Rep

  Kvällshimlen är så vacker

 



Undrar om det är någon som läser denna blogg överhuvudtaget...

Idag har det inte hänt så mycket, har tagit det lugnt för det mesta. Skulle städa flygeln med de andra ungdomarna, får se om det blir senare ikväll, eller imorgon. Skulle vara skönt att ha det gjort...

Jag längtar tills jag får komma hem. Nu står jag och Per älskling på kö till en lägenhet. Det känns så otroligt bra och rätt. För första gången i mitt liv känner jag riktig och ömsesidig kärlek. Det finns två personer i ett förhållande, det har inte känts så tidigare. Men nu... Underbart!

Nu vill jag bara ha den där lägenheten tillsammans med älskling, bygga upp något helt eget, från grunden. Välja möbler, inreda precis så som man själv vill ha det. Lycka.

Men nu sitter jag här, på hemmet då da, fortfarande. Folk drar i trådar, eller snarare rep kanske, och försöker (medvetet eller omedvetet) dra ner mig i djupet igen. Det känns svårt. Jag vill inte... Jag SKA inte ner dit igen. Jag vill bara klippa av dessa rep och flytta hem. Nu på en gång. Innan det är försent.

Ekonomisk kris råder för mig just nu... inga pengar kvar, hoppas på nya pengar snart... Då ska jag verkligen hålla i dem, med tanke på att vi snart kanske har en hyra att betala plus räkningar och mat. Ojoj, Sanna håller på att bli vuxen.
Skål på det!


Lycka plus smärta

Jag är lycklig, lycklig över att jag för första gången verkligen vet vad jag vill och att jag ser att det finns möjligheter.
Jag är dock sjuk just nu, har ont i hjärttrakten och har svimmningskänslor och är bara helt orkeslös. Har legat i sängen den mesta delen av tiden idag. Frågan är bara om jag kommer kunna sova inatt, men jag tror ändå det. Känner mig ändå trött.

Gammelmormor dog imorse... Vila i frid <3

Vill vs. Ork

Jag vill, jag vill, jag vill.... Men orkar jag?
Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu, det är jätte mycket att tänka på. Och jag är dödstrött. Skit drygt.

Snälla, kan inte någon ta över och tänka och bestämma lite åt mig?
Nej, men det är bra att kunna bestämma själv, men det är jävligt jobbigt också. Att hela tiden behöva tänka på vad som är bäst för mig, vad som blir bäst. HUR ska jag kunna veta det? Jag kan inte se in i framtiden...

Nu ska jag snart äta middag - God middag!


Fan fan fan...

Jag kommer inte att kunna se Rammstein i globen, biljetterna är slutsålda. Är deppig över detta.
Jag har ångest och har haft det i några timmar. Är trött och vill bara sova. Nu vill jag sova bort resten av tiden här på behandlingshemmet. Uppdragsgivarna har inte hört av sig. Fuck this shit!

Jag är för närvarande på skit humör, så det är nog bäst att alla håller sig undan. För säkerhetens skull.
Nej nu skiter jag i detta och går ut och röker istället.

Rammsteins nya singen/video

Hahahaha. Jag kan inte börja på något annat sätt. Jag såg precis videon till Rammsteins nya låt "Pussy".
Jag är både, inte förvånad kanske men jag hittar inget bättre ord, och äcklad. Hahahaha det där var riktigt snuskigt.
Så, ska videon klassas som en musikvideo eller porrfilm? Tja... det är fråga. Det är väldigt väldigt mycket naket, kön, bröst, sexscener och en mycket tjusig avslutning....Behöver jag säga mer än så? Samtidigt som det är några inklippta inspelningar på bandmedlemmarna när de spelar musik... mja bedöm själva.

Jag är hemma i Dalarna hos älsklingskillen. Han har dock åkt och jobbat och jag är kvar här i lägenheten med lillkatten. Guuud så liten katten var. Just nu ligger han och sover på min stickade kofta. Sötis.
Nu tycker jag att älsklingen får komma hem. Ska snart gå och lägga mig, eller nått.. vi får se.
Nu ska jag ta och äta något iallafall...
(dock inte så sugen på mat efter den videon ^^)

Dagen idag

Jag väntar spännt på Rammsteins nya skiva. Sitter och lyssnar på nya singeln nu på YT.
Jag längar också tills imorgon, då åker jag hem.

Idag har jag ringt uppdragsgivare, men inte ringer hon till bara, nejdå...
Har ringt UM och tar mig dit på fredag nästa vecka.

Har tvättat färdigt och börjat packa ner kläder som jag inte behöver nu innan jag flyttar hem.
Jag känner att jag är på gång. Men det går inte tillräckligt fort, jag är hindrad och bakbunden och jag gillar det inte. Jag kämpar själv. Jag vet att det bara är jag som kan ta detta beslut, men om någon skulle stå och kämpa på min sida så skulle jag inte klaga. Men jag står stark.

Jag var i skolan, fixade med lite uppgifter som skulle skickas in.

Jag fick ett brev från en vän som jag saknat länge. Jag skriver nu på ett brev tillbaka.

Det är dags för Stesolid dosen, det var det egentligen dags för för ett tag sedan, men men... jag tar den snart.
Uttrappningen går bra, även om jag känner av den ibland.

Nära till gråt

Igår kväll var inte en sådan bra kväll. Jobbiga förklaringar eller kanske bara antaganden (?), jag vill inte att det ska vara sant,
plus att gammelmormor ligger på sjukhus. Jag har inte träffat henne på säkert 10 år, men man har ändå vetat att hon finns där, man har alltid kunnat säga att "min gammelmormor lever..."
Men vad händer nu? Det är frågan.

Jag är lite små deppig idag, kan hänga kvar sedan allt igår, men varför inte bara släppa och gå vidare?

Jag vill hem till älskling. Slänga mig i hans trygga famn och bara krypa ihop där. Bli tröstad och ompysslad. Jag behöver det nu. Det är långt till helgen, men jag väntar och jag längtar. Sedan får jag träffa älskling och katten som han har skaffat. Vill dit nu.
Snälla, krama mig nu?

Jag är nära till gråt, men jag kämpar emot. Håller emot. Jag vill inte gråta.

Nystan av rött garn

Garnet står för alla tankar och allt som snurrar i huvudet. Rött för energin.
Jag har väldig energi, energi av livslust. Jag känner ruset genom hela kroppen. Jag vill framåt. Och det nu!

Har skrivit ett brev idag, till en person som betyder mycket för mig. Ska skicka det imorgon.
Ska också posta csn ansökan om studiebidrag.

Jag fick inte lägenheten jag sökte, men står nu i kö till en annan. Så vi får se.

Hade kontaktmanna samtal idag, sista med en av dem då personen ska sluta... var nära att gråta.
Hade terapi där jag pratade ovanligt mycket, tror jag. Haha. Var inte tyst många minuter, vilket jag annars kan vara, bara mmmm:a och hålla med. Men icke idag.

Over and out

Morgonkänsla

Jahapp. Jag är vaken, och älsk är på jobbet. Det är iallafall sista dagen nu som han jobbar under min hemmavistelse, så det känns bra.
Efter att han gick upp kunde jag inte somna om, så jag gick upp jag med. Gjorde mig i ordning och åt frukost. Vilket är olikt mig eftersom jag har svårt att äta så tidigt på morgonen.
Det är någon speciell morgonkänsla med att vara vaken vid den här tiden. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är för känsla, jag vet inte ens om det är en bra eller dålig känsla...
En nackdel med att vara vaken såhär tidigt är att det inte finns något att göra, ingen är vaken och inget finns att se på tv.

Jag färgade håret igår, men blev inte riktigt nöjd. Färgen blev för mörkt röd, tycker jag. Vet inte vad jag ska göra åt det. Kanske blondera lite slingor i det. Vi får se.

Nu ska jag dricka kaffe. Sedan funderar jag på att sätta mig och studera lite inför ett novell projekt som jag tänkte delta i. Behöver lite bakgrund för att kunna börja.
Jag skulle så gärna vilja bli författare, det är genom orden jag lever. Tack vare orden så lever jag idag. Skrivandet är bland det bästa jag vet.

Oro och trötthet

Tröttheten ligger som en tung filt över mig. Jag gick upp halv tolv idag, tänkte gå upp tidigare, men kroppen orkade inte.
Älskling är på jobbet och kommer att jobba till i kväll... Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Kanske ska kolla på någon film, för det går ju absolut ingenting på tv.

Don´t you want somebody to love?
Don´t you need somebody to love?


Måste fixa biljetter så jag kan åka tillbaka till Stockholm på tisdag. Jag vill inte, men mina mediciner tar slut då, så jag måste tillbaka. Det finns ju också personer där som jag vill träffa.
När jag kommer tillbaka så kommer jag endast att gå och vänta på mötet med mina uppdragsgivare som är den 1 oktober. Jag är nervös.
  • Vad ska jag säga?
  • Vad kommer att bestämmas?
  • Hur kommer jag att reagera efter mötet, beroende på vad vi kommer fram till?

Det känns som om allt bara kommer att sluta i kaos och tårar. Det känns som om ingen där borta tror på mig och verkligen stöttar mig. Detta gäller då främst de vuxna. De tror inte att jag kommer att klara mig. Haha, jag menar, vaddå då? Jag mår helt okej och vill vidare. Är inte det bra nog? Det kunde jag inte ens tänka för ett år sedan. Då var det verkligen överleva som gällde, en timme i taget.
Är inte detta ett framsteg så säg?

Kommer även att trappa ner benzon när jag kommer tillbaka, mitt ned/uttrappningsschema är fixat av läkaren. Det kommer att bli tufft. Men jag ska fan klara det.

Lägenhet sökes

Jag var in på bobutiken igår och nu är det fixat att jag är kund hos dem, och jag står på kö till en lägenhet.
Önskar bara att det fanns fler lägenheter som var lediga, men det verkar inte bättre. Och eftersom soc kommer behövas, så kan jag bara söka lägenheter som kostar max 2500 i månaden i hyra och då fanns bara ett alternativ. Jag vill verkligen flytta till eget, göra klart skolan och skaffa ett jobb. Helst vill jag bli författare och jag jobbar på saken, men tills dess då? Det är ju inget man kan försörja sig på, iallafall inte i början.
Men jag är positivt inställd, jag känner livslustruset i kroppen. Nu vill jag börja leva, inte längre bara försöka överleva.
Älsklingen jobbar idag också. Jag skulle vilja gå en promenad, men det regnar och blåser ute. Så jag ska nog ta och plocka och städa lite här i lägenheten istället.
Jag vill ha en kattunge. Någon att ta hand om, dra fingrarna genom dess mjuka päls och bara dra in doften av den lilla katten. Känna mig behövd.

Träffade min syster igår. Vi gick och fikade, sedan gick vi lite på stan och sedan såg jag till att hon kom på bussen hem. Det känndes bra att få lite ensamtid med henne. Det känns som om det inte händer så ofta. Och den känslan är ju i och för sig rätt, och tråkig.

Sluta röka försöken går sådär... jag har inte slutat helt, men jag har helt klart dragit ner på det. Det känns bra. Röker numera bara light cigg, för att hålla nikotin nivån nere.

JAG LEVER!

Rent

Nu har jag städat älsklings lägenhet. Måste ha något att göra när han jobbar.
Lyssnar på musik och tänker. Det är ett stort problem, jag tänker för mycket. Jag analyserar och vrider och vänder på tanken, tills jag vet varken ut eller in. Och oftast så vrider jag det till ett negativt perspektiv, det kan ju trots allt gå fel.
Motgångar. Det finns det gott om just nu, och det kommer alltid att finnas sådana, det hör livet till... men det kunde ju få vara lite lättare emellanåt.

Nu vill jag bara sätta mig och ta det lugnt, men jag ska ner på stan och träffa syster min. Det kommer att bli trevligt. Oj, nu måste jag gå ser jag på tal om det.

Hemåkning

Jag åkte hem till älskling i lördags p.g.a att det är för jobbigt för mig att vara på behandlingshemmet. Nu vet jag dock inte hur jag ska ta mig tillbaka till hemmet på tisdag (då mina mediciner tar slut) eftersom det verkar som om jag får stå för mina biljetter själv... men jag ska ringa dem och fråga hur det blir.
Jag ska börja nedtrappning av benzo här snart, det känns både jätte bra och jobbigt. Hur ska jag klara mig utan? Vad ska jag göra när jag får ångest?
Jag hoppas bara att det löser sig.
Imorgon ska jag träffa min syster, och så ska jag in på något ställe vilkets namn jag inte kommer ihåg nu, men jag ska iallafall dig och skriva in mig på kö till lägenhet. För NU ska jag fan till eget.

Dricka cider 7,0 och ska nu öppna en smirnoff ice och käka chips och dipp, haha jag kommer att bli fet av allt jag äter just nu....

Funderar också över kommentarerna jag fick på bilddagboken, det var underligt....

Puss hej!

RSS 2.0